Open huis Habitat Dental B.V.

Tickets

Registraties zijn gesloten

Open huis Habitat Dental B.V.

Welkom bij Habitat Dental B.V.!


We zijn verheugd om ons allereerste open huis aan te kondigen, en u bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit speciale evenement. Na jaren hard werken is onze showroom nu klaar om met trots aan u te worden gepresenteerd.


Tijdens ons open huis laten we u graag kennismaken met ons uitgebreide product portfolio en onze diverse dienstverlening. Of u nu nieuwsgierig bent naar onze nieuwste technologieën of gewoon zin hebt in een gezellige avond, er is voor elk wat wils. En wat is een feestelijke avond zonder lekker eten en drinken? We zorgen voor heerlijke hapjes en drankjes, en om het extra speciaal te maken, worden er verse pizza's gebakken.


Altijd al willen weten wie er achter de telefoon staat wanneer u ons belt? Dit is uw kans! Kom langs en ontmoet ons team. Bovendien zijn er tijdens het evenement verschillende fabrikanten aanwezig die u graag bijzondere noviteiten laten zien.


Mis deze unieke gelegenheid niet om ons beter te leren kennen en meer te ontdekken over wat Habitat Dental voor u kan betekenen. Registreer nu voor ons open huis en reserveer uw plek voor een avond vol inspiratie en verbinding.


Wij verheugen ons op uw komst!


Met vriendelijke groet,


Het team van Habitat Dental B.V.


Tickets

Registraties zijn gesloten
Datum & Tijd
donderdag 16 mei 2024
16:00 20:00 (Europe/Amsterdam)

Toevoegen aan kalender

Locatie

Habitat Dental B.V.

Oosterbracht 4/H
7821CJ Emmen
Nederland
+31591630666
info@habitatdental.nl

Krijg de routebeschrijving

Organisator

Habitat Dental B.V.

+31591630666
info@habitatdental.nl
Delen

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.