Open huis Habitat Dental B.V. - 16 mei 2024

Succesvolle Viering van het 10-Jarig Bestaan en de Showroom Opening van Habitat Dental B.V
21 mei 2024 in
Open huis Habitat Dental B.V. - 16 mei 2024
Habitat Dental B.V., Tom Roosen

Succesvolle Viering van het 10-Jarig Bestaan en de Showroom Opening van Habitat Dental B.V


Op 16 mei 2024 hebben wij bij Habitat Dental B.V. een geslaagd open huis georganiseerd ter gelegenheid van ons 10-jarig bestaan en de opening van onze nieuwe showroom. Dit evenement was een mooie gelegenheid om onze klanten, vrienden en familie te verwelkomen en samen deze mijlpaal te vieren.


In onze showroom konden wij met trots enkele van onze behandelunits presenteren. Deze units demonstreren de hoogwaardige en innovatieve apparatuur die we nu aanbieden. Bezoekers hadden de kans om deze units van dichtbij te bekijken en meer te leren over hun functionaliteiten.


We waren blij met de aanwezigheid van enkele gerenommeerde fabrikanten, waaronder MK-dent, Acteon, Score, Tuttnauer, Cattani en W&H. Hun expertise en producten maakten het evenement nog informatiever en gaven onze gasten de mogelijkheid om direct met de leveranciers te spreken.


Veel van onze klanten kennen ons nog van de hand- en hoekstukreparaties. Tijdens het open huis konden zij zien dat Habitat Dental nu een full-service dental depot is geworden, met een uitgebreid assortiment aan producten en diensten.


We willen iedereen bedanken die de tijd heeft genomen om ons open huis bij te wonen. Uw aanwezigheid en steun worden zeer gewaardeerd. We kijken uit naar verdere samenwerking en het voortzetten van onze groei in de tandheelkundige sector.


Met vriendelijke groet,


Het team van Habitat Dental B.V.